+31637600902 info@acgminvent.nl
Selecteer een pagina

Contact Us

Heeft u vragen of opmerkingen, of wilt u geheel vrijlbijvend een afspraak met ons maken. Vul dan onderstaand contact formulier in. 

Stuur ons een bericht

Info

ACGM Invent
Weidom 12
6137 TA Sittard
info@acgminvent.nl

Veel gestelde vragen

Wij krijgen veel vragen binnen via de mail of per telefoon.  Wellicht vindt u hier een antwoord op uw vraag.

Een website zelf maken, is dat moeilijk?

Alles wat men niet beheerst is moeilijk, maar in het algemeen is het maken van een website moeilijk wanneer je van scratch begint. De eisen die heden ten dage aan een website worden gesteld zijn hoog. Daarom adviseren wij gebruik te maken van een programma waarmee website worden gemaakt. Dan is het maken van een website een niet moeilijk. Wij gebruiken WordPress om website mee te maken. Wanneer u met WordPress overweg kan, dan is de rest niet zo moeilijk.

Is een webshop maken moeilijk?

Een webshop zelf maken is inderdaad een vakk apart en er zijn maar weinig bedrijven die geheel van scratch aan een webshop beginnen. Wij bouwen webshop op basis van WordPress. U bent dan in enkele dagen klaar online met uw webshop. Wanneer u beschikt over beeldmateriaal en mooie omschrijveing van uw producten, dan zorgen wij ervoor dat de webshop in  not time up en running is.

Welke programmeertaal is de beste?

In het algemeen is de beste programmeertaal, die taal of script waar je de meeste ontwikkelaars voor kan vinden.
Dat is de gouden stelregel.

SEO

Tijden terug was het gezicht van een website de belangrijkste factor in de beoordeling of een website goed werd bevonden.  Hoe meer flitsende elementen hoe beter.
Heden ten dag is het uitelijk van een website niet bepalende maar is de vindbaarheid van essentieel belang.
SEO is de afkorting van Search Engine Optimalization en is niets anders dan de vindbaarheid van een website verbeteren. Het is belangrijk want de vindbaarheid bepaald het succes van een website. 

Welke payment provider is goed?

Er zijn diverse Payment providers die bijna een soortgelijk aanbod aanprijzen. Wij kijken slechts naar punten zoals service en kosten. Mollie vinden wij snel, efficient en geven goede service. Sisow geeft ook goede service maar het duurt dagen voordat je eindelijk online kan. Bij Mollie is dat slechts het invullen van een online formulier.
Wij gaan voor Mollie

Particulier met Webshop

Als particulier zou u ook graag uw spullen te koop willen aanbieden. Bij veel paymentproviders moet men dan kunnen beschikken over een KvKnummer.
Bij Stripe hoeft dat niet persé.