+31637600902 info@acgminvent.nl

Diensten

ACGM Invent voor al uw ICT vraagstukken

Kantoor automatisering

Wij bouwen websites voor het Linux platform en Windows platform. Koppelen van  applicaties onderling is een van onze expertises. Kantoorautomatisering met Office behoort ook tot onze specialiteiten. Ook het Android platform is voor ons bekend terrein.

Low cost oplossingen

Low cost omdat wij geen lange rapporten maken maar precies de documentatie die nodig is. Geen functionele en technische ontwerpen waarvan in de praktijk altijd weer afgeweken wordt. Onze aanpak drukt de kosten substantieel en is hoogst efficiënt.

Hosting

Vanaf onze Linux en Windows servers hosten wij websites en mailhosting.  Geen pakketten, maar gewoon één volledig pakket voor zowel de particulier als de zakelijk klant. Met de gebruikersvriendelijkheid van cPanel bent u in staat om uw domein volledig te beheren.

Responsive webdesign

Wij bouwen voor u een moderne WordPress website of webshop, helemaal naar uw wensen en ideeën.
Ook kunnen wij uw huidige website ombouwen naar WordPress, zodat deze ook geschikt is voor desktop, tablet en smartphone oftewel responsive.  

 

Office applicaties op maat

Wij bouwen voor u applicaties, toegespitst op uw bedrijfsactiviteiten.
Soms voldoen de standaard applicaties niet aan uw wensen en heeft u iets specifieks nodig, helemaal gericht op uw bedrijf  of uw werkwijze.
Wij bouwen uw applicatie precies zoals u het wil, waardoor u nog meer kunt automatiseren en fors kunt bezuinigen op personeelskosten.

Internet security

Wij zijn gecertificeerd in het beveiligen van uw internet applicaties. We kunnen u adviseren, kijken waar de lekkages zijn en samen zoeken naar een oplossing.

Wij kunnen bij u langs komen, of via beveiligde internettoegang op afstand uw systemen nakijken.

Informatief

U mag ons altijd vrijblijvend contacten, met welke vragen dan ook. Wij zullen uw altijd van informatie voorzien, ook wanneer uw huidige ict leverancier u met vragen laat zitten. Wij zijn breed georiënteerd en met onze ervaring staan wij u graag te woord.

Effectief

Wij komen graag langs om uw ict vraagstukken te bespreken, of samen met u te brainstormen over uw ict vraagstukken. Meestal kunnen wij na een korte inventarisatie een inschatting maken en aangeven wat wij binnen uw budget aan oplossingen kunnen bieden.

Inventief

Wij houden voortdurend de ontwikkelingen op ict gebied in de gaten en maken zoveel mogelijk gebruik van bestaande, beproefde software. Het wiel voor een 2e keer uitvinden is voor ons uit den boze, want dat kost u als klant alleen maar onnodig veel geld. Daarnaast ontwikkelen wij onze software zodanig, dat wij deze meerdere malen kunnen inzetten en wij dus voor u de kosten laag kunnen houden.

Klantenservice

Leveringsvoorwaarden
Diensten

Adresgegevens

ACGM Invent
Weidom 12
6137 TA Sittard

Bedrijfsgegevens

KVK:17203779
BTWnr:
mobiel: +31(6) 37 600 902
Email : info@acgminvent.nl