+31637600902 info@acgminvent.nl

Over Ons

ACGM Invent staat voor inventiviteit

In any situation, the best thing you can do is the right thing; the next best thing you can do is the wrong thing; the worst thing you can do is nothing.

Theodore Roosevelt

ACGM Invent is opgericht in maart 2007.  Vóór deze tijd was de oprichter werkzaam voor diverse softwareburo’s en heeft jaren als werkvoorbereider automatiseringservaring opgedaan bij Philips in Eindhoven.

ACGM
De bedrijfsnaam staat voor Andre C. Granpre Moliere en invent staat voor inventiviteit.
Alhoewel wij de voorkeur geven aan het inzetten van bestaande/beproefde software, boven het opnieuw uitvinden van het wiel, kunnen wij ook maatwerk leveren waar nodig. Ook dit maatwerk wordt zoveel mogelijk samengesteld uit modules die wij door de jaren heen hebben opgebouwd. Wanneer er nieuwe software ontwikkeld moet worden dan is dat met de hedendaagse ontwikkelplatforms een minder tijdrovende klus geworden.
Door deze werkwijze toe te passen, bespaart u handen vol geld.  Daar ligt onze kracht. 

Invent
Inventiviteit en creativiteit en dit maakt het verschil tussen ict-ers.
Voor elke ict vraagstuk is een oplossing en het is onze bedrijfsfilosofie om naar een oplossing te zoeken die het best bij u past, binnen een gegeven budget. 
Wij zijn niet beperkt binnen de grenzen van een software pakket bij het vinden van een oplossing, maar kunnen uw bestaande softwarepakketten koppelen d.m.v. maatwerk, zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw reeds gebruikte sortware. Wij bedenken oplossingen die compatible zijn met de bestaande structuur.

Klantenservice

Leveringsvoorwaarden
Diensten

Adresgegevens

ACGM Invent
Weidom 12
6137 TA Sittard

Bedrijfsgegevens

KVK:17203779
BTWnr:
mobiel: +31(6) 37 600 902
Email : info@acgminvent.nl